Alexandru Rafila s-a înscris în PSD și candidează pentru un loc în Parlament

Inquam Photos / George Călin

Într-o conferință comună de presă, organizată joi, la care a participat și președintele PSD, Marcel Ciolacu, Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a anunțat că s-a înscris în PSD și va candida la alegerile parlamentare pe listele partidului.

Mulțumesc pentru încredere. A fost un pas dificil pentru mine, dar am considerat că am experiență să pot să ajut această țară, nu neapărat Partidul Social Democrat. Trebuie să avem o legislație în domeniul sănătății care să facă posibil un deziderat: accesul universal la servicii de sănătate. Intoleranța, polarizarea fac imposibilă colaborarea. Trebuie să fim concentrați pe proiecte. Apartenența la un partid politic este o oprtunitate să aducem schimbări în viața de zi cu zi. Este important ca oameni care au experiență să vină împreună pentru fiecare dintre domeniile pe care le cunosc. Viitoarele alegeri ar trebui să fie un motiv de reflecție astfel încât în viitorul Parlament să fie o înțelegere pentru proiecte”, a declarat Alexandru Rafila. 

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că Alexandru Rafila a fost cooptat în echipa PSD pentru a se lupta cu pandemia din Parlament.

Îi mulțumesc domnului Rafila că s-a alăturat echipei noastre și sunt ferm convins că această luptă cu pandemia nu este una de conjunctură. Este o luptă de durată. Românii au nevoie de specialiști în Parlament ca să facă legislația pentru această luptă cu pandemia. Este clar că Guvernul actual nu gestionează această pandemie. De cele mai multe ori caută scuze sau caută vinovați. Oameni precum doctorul Rafila trebuie să se regăsească în viitor în Parlamentul României. Sunt convins că veți face tot ceea ce trebuie în Parlament”, a declarat Marcel Ciolacu.

Potrivit discuțiilor din partid, Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputaților în București.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here