Acte normative adoptate în mandatul de președinte al Camerei al domnului Valer Dorneanu, declarate neconstituționale de cine credeți? Tot de Valer Dorneanu!

Foto: Inquam Photos/ George Călin

Fostul ministru al Justiției Ana Birchall a publicat pe Facebook câteva exemple de acte normative declarate neconstituționale de către CCR, condusă de Valer Dorneanu, semnate tot de el pe vremea când era președinte al Camerei Deputaților.

Cu siguranță CCR este o instituție esențială, iar cei care i-au distrus credibilitatea în acești ani trebuie să facă un pas în spate! În tabelul de mai jos sunt exemple de acte normative adoptate și semnate în mandatul domnului Valer Dorneanu, în calitatea dumnealui de președinte al Camerei Deputaților.

Aceleași acte normative au fost declarate neconstituționale culmea, de cine credeți?? Ați ghicit… tot de Valer Dorneanu, de dată această în calitatea dumnealui de președinte și judecător al CCR!”, a scris Birchall pe Facebook.

Fostul ministru susține că Valer Dorneanu ar trebui să își prezinte demisia.

Cu dosul în două luntri și hop la vale, hop la deal, după cum bate vântul… Nu înțeleg de ce astfel de oameni nu demonstrează un minim respect față de instituția CCR, că printr-un minim gest de onoare, să-și prezinte demisia!

Legitimitatea deciziilor CCR poate fi serios pusă sub semnul întrebării în viitor, atâta timp cât astfel de oameni rămân în funcții”, a încheiat Birchal mesajul de pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here