Anchetă a autorităţilor gălățene, după ce o femeie cu simptome de COVID a murit acasă în aşteptarea rezultatului testului RT PCR

  Anchetă demarată de Poliţia Galaţi în cazul unei femei care prezenta semne de COVID 19 şi a murit acasă, în asteptarea rezultatului testului RT PCR. Femeia a fost găsită decedată în casă la o zi de la momentul la care personalul de la Salvare îi prelevase test pentru coronavirus, în timp ce soţul ei, de asemenea cu semne de boală, a fost găsind în locuinţă în stare gravă.

  Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere în culpă şi fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a murit gălăţeanca. Femeia de 61 de ani prezenta simptome de Covid 19 şi se autoizolase la domiciliu, alături de soţul ei, de 72 de ani.

  Luni, un echipaj de la Ambulanţă a venit în locuinţa celor doi soţi şi le-a prelevat probe pentru a afla dacă sunt infectaţi.  În aşteptarea rezultatelor, starea celor doi soţi s-a agravat foarte tare.                                                             

  Marţi, o rudă a celor doi a alertat autorităţile pentru că nu mai reuşea să dea de niciunul dintre ei. În momentul în care au reuşit să pătrundă în apartament, pompierii, paramedicii de la SMURD şi poliţiştii au găsit-o decedată pe femeie în timp ce soţul ei era în stare gravă. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi.                                                    

  Miercuri, au venit şi rezultatele testelor PCR pentru cei doi soţi. Atât femeia care a murit cât şi soţul ei pe care medicii încearcă să-l  salveze acum au fost infectaţi cu noul coronavirus.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here