Anchetă a polițiștilor din Dolj: Angajaţii unei primării ar fi consumat alcool şi ar fi jucat jocuri de noroc în clădirea instituţiei

Sursa: Pexels

Poliţiştii doljeni au deschis o anchetă, după ce angajaţii unei primării din judeţ ar fi consumat alcool şi ar fi jucat jocuri de noroc, evenimentul având loc la sfârşitul săptămânii trecute, în clădirea instituţiei.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis luni, printr-un comunicat, că după sosirea poliţiştilor angajaţii au plecat din clădirea Primăriei.  

„Poliţiştii Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi au fost sesizaţi, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că mai mulţi angajaţi ai primăriei din comuna Greceşti se află în clădirea instituţiei, unde consumă băuturi alcoolice şi participă la jocuri de noroc, aceştia părăsind locaţia cu autoturismele personale”, a anunţat IPJ Dolj. 

Sursa citată menţionează că poliţiştii continuă verificările în acest caz în vederea lămuririi stării de fapt, urmând ca în funcţie de aspectele constatate să fie dispuse măsurile corespunzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here