Andreea Esca rupe tăcerea. Are Covid-19 sau nu? „Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om”

Captură video, promo Știrile ProTV

Luni, 20 iulie, de la 19.00, Știrile ProTV vor difuza un interviu cu Andreea Esca, prima apariție publică a vedetei după ce s-a vehiculat că ar fi diagnosticată cu Covid-19.

„Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om”, spune Andreea Esca într-un promo postat pe site-ul Știrile ProTV.

„Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foarte panicată.”

Într-un interviu acordat lui Cosmin Stan, Andreea Esca răspunde întrebărilor pe care toată lumea le-a pus în ultimele zile.

„Vom descoperi că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe”, spune Cosmin Stan despre interviul pe care telespectatorii îl pot urmări în această seară.

Andreea Esca lămurește care este starea ei de sănătate, dar și de ce a ales să nu facă o declarație publică până acum: „Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om. (…) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații”.

Despre primul interviu al Andreei Esca după o perioadă grea din viața ei, Cosmin Stan spune că va lămuri toate întrebările care au planat în jurul acesteia în tot acest timp.

„Un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe. O veți vedea pe Andreea Esca așa cum n-ați mai văzut-o și veți descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie știrea, nu să prezinte știrea, și să ofere tuturor răspunsuri.”

Andreea Esca va răspunde întrebărilor de acasă. Din promo se deduce că, în acest moment, Andreea Esca se află în izolare la domiciliu, ceea ce înseamnă că a fost externată din spital.

Andreea Esca a bifat deja o săptămână de absență de la pupitrul Știrilor ProTV.

Andreea Esca a participat recent la un eveniment de lansare a unui resort de lux – Novum by the Sea, în stațiunea Olimp, alături de fiica sa Alexia Eram și de alți colegi din trust și influenceri. 

La evenimentul privat din Olimp la care se presupune că s-ar fi infectat Andreea Esca, au participat mai multe vedete din România printre care și Alexia Eram, Ioana Grama, Delia, Adina Buzatu și membri trupei Azur. Nimeni nu purta mască și nu respecta regulile de distanțare socială, după cum se poate vedea din imaginile video postate de creatoare de modă Adina Buzatu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here