Angajații firmei din Craiova de la care a închiriat o mașină italianul bolnav de coronavirus au intrat în carantină

Inquam Photos / George Călin

Se iau în continuare măsuri, după ce un italian infectat cu coronavirus a mers în mai multe zone din România. Angajații firmei din Craiova de la care a închiriat mașina italianul bolnav de coronavirus sunt în carantină într-un spațiu special, transmite Mediafax.

De asemenea, un medic din Rimini aflat la Craiova, care a avut contacte cu italianul bolnav, a informat autoritățile și va ajunge și el în carantină.

Reprezentanţii DSP Dolj au declarat pentru Mediafax că 2 angajaţi ai firmei din Craiova care au intrat în contact direct cu italianul infectat cu coronavirus au fost duşi într-un spațiu special amendajat din oraș, în carantină.

Tot acolo va ajunge, miercuri, şi un medic din Rimini, zonă de unde provine şi italianul bolnav.

Surse medicale spun că medicul din Rimini aflat la Craiova a avut contacte cu italianul bolnav și a anunțat autoritățile despre acest lucru.

189 de persoane care au ajuns în judeţul Dolj, din zone de risc din Italia, în ultimele zile, sunt izolate acasă. De asemenea, 5 persoane sunt în carantină într-un spaţiu din Craiova, unde vor ajunge și 44 de pasageri care au călătorit în avion alături de italianul infectat pe drumul Bologna–Craiova şi retur.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here