Beinur și Adrian, polițiștii de la rutieră care au împiedicat producerea unei tragedii în cazul aterizării forțate a elicopterului militar

Poliţiştii de la Brigada Rutieră care se aflau, joi, în intersecţia Charles de Gaulle pentru fluidizarea traficului au auzit suflul puternic şi au intervenit imediat pentru a bloca traficul astfel încât să faciliteze aterizarea. În acest fel, s-a evitat o tragedie, spune unul dintre poliţişti.

„Se aflau la semafor, la doar câțiva metri de Piața Charles de Gaulle. Deodată, au simțit o zdruncinătură puternică, iar mașina a părut că se ridică. S-au dat imediat jos să vadă ce se întâmplă, moment în care au observat cum un elicopter aflat în zbor lovește un stâlp de iluminat și se îndreaptă către ei.
Instinctul a intervenit imediat.
– Adriane, fugi repede și blochează traficul dinspre Arcul de Triumf. Eu mă duc pe partea opusă!
Cu mâinile ridicate, au oprit imediat mașinile și astfel, elicopterul care nu era deloc stabil, a reușit să aterizeze în mijlocul intersecției.
Totul s-a întâmplat foarte rapid.
După aterizare, Beinur și Adrian s-au îndreptat către elicopter, pentru a vedea în ce stare sunt piloții și au anunțat dispeceratul!
– Deviați traficul dinspre Piața Charles de Gaulle! Tocmai ce a aterizat un elicopter în mijlocul intersecției!
Răspunsul de la dispecerat a venit cu o mică pauză.
– Elicopter?
– Vorbesc foarte serios! Un elicopter!
Cei doi colegi au rămas la fața locului, până la ridicarea elicopterului din intersecție.
Ei sunt Beinur și Adrian, cei doi polițiști care astăzi au dat dovadă de prezență de spirit și au reușit să prevină producerea unui dezastru!
Felicitări!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here