Birchall: Dorneanu e dator cu explicații publice în cazul Dragnea. Mie a refuzat să-mi dea cuvântul într-o speță care mă privea direct

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, consideră că președintele Curții Constituționale este dator cu explicații publice după ce a ieșit la iveală faptul că Liviu Dragnea a fost scos din închisoare și dus la CCR.

„Fiind o informație de interes public, trebuia clarificat până la această oră. Dacă domnul Liviu Dragnea a ridicat o excepție de neconstituționalitate, procedural are acest drept. Dacă nu a ridicat excepția de neconstituționalitate, atunci nu are acest drept”, a declarat Ana Birchall, la Realitatea Plus.

Aceasta a mai arătat asupra dublei măsuri a șefului CCR, acuzându-l totodată și de faptul că s-a arătat deosebit de vigilent față de șeful DNA, Crin Bologa. „Valer Dorneanu a refuzat să-mi dea cuvântul într-o speță care mă privea direct. Valer Dorneanu ar trebui să explice public aceste aspecte. (…) Dorneanu nu se grăbește să clarifice acest aspect, în schimb, imediat s-a grăbit să-l pună la punct pe șeful DNA. Adică îl avem la CCR pe Stan, care după ce manipulează public o informație… Unde este integritatea Curții? Este pusă sub semnul întrebării având în vedere aceste aspecte (…) Voi continua să pun în discuție credibilitatea pe care o instituție o dă având în vedere acest comportament”, a mai punctat Ana Birchall.

1 COMENTARIU

  1. Dorelul Curtii Constitutionale, Doler Scorneanu, este căţeluşul lui Dragnea. Poza, în care Dorneanu face sluj în faţa lui Dragnea, este cunoscută în toată presa şi a fost prezentă de multe ori pe prima pagină a unor publicaţii.
    Dorelul Curţii Constituţionale a creat o nouă constituţie a rRomânicii, în folosul hoţilor şi tâlharilor din PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here