Bruynseels, atac la Dăncilă privind reprimirea în PSD a lui Cozmin Gușă: „Un om care a făcut multe jocuri periculoase”

Ramona Bruynseels, candidata la prezidențiale din partea PPU-SL, îl atacă pe premierul demis Viorica Dăncilă, acuzând-o de ipocrizie și criticând-o pentru faptul că l-a primit în PSD pe Cozmin Gușă.

„Viorica Dăncilă vrea să conducă România și promite că va fi un altfel de președinte. Sună frumos, nu? Dar, sunt doar vorbe frumoase”, a scris Ramona Bruynseels într-o postare pe Facebook.

„Zilele trecute tocmai l-a luat înapoi în partid pe Cozmin Gușă. E treaba PSD-ului ce jocuri face în interior, nu mă privește. Eu doar văd că un om care azi are datorii la statul român peste 127.000.000 lei, adică peste 27 milioane euro, conform ANAF, este luat de doamna Dăncilă sub aripa sa. Un om care a făcut multe jocuri periculoase care au dăunat României”, a adăugat contracandidata lui Viorica Dăncilă în alegerile prezidențiale.

Bruynseels se întreabă ce nevoie are Viorica Dăncilă de Cozmin Gușă. „Ce compromisuri ascunse face în plină campanie electorală? Până unde se duce cu acest compromis? Deschideți ochii bine, dragii mei prieteni, când votați! România nu mai are nevoie de astfel de politică de grupuri de interese. Spuneți stop și votați schimbarea clasei politice!”, se mai arată în mesajul Ramonei Bruynseels.

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here