București | Incidenţa cumulată a cazurilor de Covid a trecut de 15 la mie

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 a trecut miercuri de 15 la mie în Capitală. În urmă cu o lună, incidenţa era 1,52, transmite News.ro.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 a ajuns la 15,1 la mie. Marţi a fost 14,71 la mie.

Autorităţile fac eforturi pentru suplimentarea numărului de paturi, astfel încât unităţile medicale să poată face faţă numărului mare de pacienţi.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a emis, luni, patru ordine care vizează gestionarea eficientă a pandemiei, între acestea fiind posibilitatea suspendării tuturor concediilor în unităţile unde acest lucru se impune. De asemenea, s-a decis dislocarea de personal suplimentar către Ambulanţa Bucureşti şi amânarea probelor practice ale rezidenţilor din anul V la specializarea Medicină de urgenţă.

Comitetul Municipal Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis deja mai multe restricţii referitoare la purtarea măştii, circulaţia pe timp de noapte, accesul la spectacole si in restaurante, desfăşurarea evenimentelor private, care sunt  în vigoare de duminică.

Ne vom confrunta cu întreruperi generale de curent la iarnă? Anatomia unui război energetic pe ruta SUA-UE-China

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here