Carrefour retrage de pe piață un aspirator care riscă să explodeze. Au fost vândute peste 1200 de bucăți

Carrefour retrage din magazine un aspirator fără fir, marcă proprie, care poate exploda din cauza unei defecțiuni la sistemul de încărcare al bateriei. Peste 1200 de bucăți au fost deja vândute clienților iar cumpărătorii trebuie să returneze aparatul în magazine. Aproape 900 de exemplare mai erau la vânzare, dar toate au fost retrase. Este vorba de aspiratorul vertical KVCM222P-18 Klindo.

„Motivul rechemării produsului este că a fost detectată o defecţiune a sistemului de încărcare a bateriei, care poate determina supraîncărcarea acesteia şi explozia ei. Carrefour România nu a primit nicio sesizare din partea clienţilor săi. Cu toate acestea, pentru a evita posibilele situaţii neplăcute, Carrefour ia toate măsurile de siguranţă necesare. Astfel, au fost retrase de la comercializare 873 de bucăţi, pentru restul de 1,267 comercializate fiind demarată procedura de rechemare. Un formular de rechemare a fost afişat în toate magazinele Carrefour România” a transmis retailerul printr-un comunicat, citat de Agerpres.

Problemele de funcţionare ale aspiratorului vertical KVCM222P-18 Klindo au fost semnalate şi de către consumatorii din alte ţări, dar până în momentul de faţă nu au fost înregistrate incidente în România. Cumpărătorii pot restitui produsul în perioada 16 ianuarie – 14 aprilie 2020, iar contravaloarea plătită se va restitui integral, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal care să ateste achiziţia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here