Cât de simplu este în ziua de azi să ai un zâmbet frumos

Sursa: unsplash.com

Zâmbetul dă culoare vieții, te face să te simți mult mai fericit și te ajută să ai o stare de bine și să te adaptezi mai ușor la viața socială. Ce este de făcut însă când dantura este mai puțin atrăgătoare și ezităm să zâmbim în public?

Ei bine, există în ziua de azi tratamente moderne de estetică dentară, realizate în clinica stomatologică, cu ajutorul cărora poți obține sigur și rapid un zâmbet estetic.

Iată o serie de proceduri stomatologice care te ajută să ai zâmbetul mult visat.

Dinți de un alb natural cu ajutorul coroanelor dentare

Pentru a-ți recăpăta naturalețea și estetica zâmbetului, medicii stomatologi recomandă coroanele dentare. În cadrul unei vizite într-o clinică dentară, care dispune de toate aparaturile și tehnicile moderne, vei afla costuri transparente încă de la primul consult, dar și etapele tratamentului prin care vei trece.

Coroanele dentare sunt eficiente în cazul mai multor situații, precum dinți fisurați, plombe, tratamente de canal sau implanturi dentare. În prezent, coroanele folosite în medicina dentară sunt confecționate din materiale 100% biocompatibile, care înlocuiesc perfect dinții naturali.

În acest fel, te bucuri de un zâmbet alb, cu un aspect natural, care îți va oferi mai multă încredere de sine și pe care vei dori să-l afișezi în fiecare moment al vieții.

Albirea dentară, realizată în cabinetul medicului stomatolog

Potrivit Healthline, dinții își schimbă culoarea și se pătează de-a lungul timpului, din mai multe motive. Fie din cauza obiceiurilor vicioase, cum ar fi fumatul, fie în urma consumului de băuturi, precum cafeaua, vinul roșu sau sucurile colorate.

Dacă îți dorești o dantură frumoasă de un alb natural, cea mai rapidă și sigură metodă prin care o poți obține este albirea dentară, realizată de medicul stomatolog în cabinet.

Albirea dinților profesională presupune aplicarea unui gel pe suprafața externă a dintelui, adică pe smalț și activarea acestuia la o sursă de lumină, o lampă Zoom sau un laser. În doar 60 de minute, te vei bucura de un zâmbet frumos și strălucitor, cu până la 6 nuanțe mai alb.

Obține zâmbetul de revistă cu ajutorul fațetelor dentare

Astăzi, fațetele dentare sunt accesibile tuturor, iar zâmbetul impecabil și fără imperfecțiuni devine realitate, dacă mergi la stomatolog. Atât sănătatea dentară, cât și aspectul zâmbetului sunt extrem de importante pentru încrederea în sine. De aceea, o dantură strălucitoare, estetică și mereu albă îți va aduce o mulțime de beneficii.

Materialele utilizate pentru realizarea fațetelor dentare sunt 100% biocompatibile, la fel ca în cazul celor pentru coroanele dentare, de aceea sunt foarte repede tolerate de țesuturile moi. Totodată, materialele acestea speciale scad riscul apariției afecțiunilor dentare. Un mare avantaj al fațetelor dentare este acela că, spre deosebire de dinții naturali, nu se pătează din cauza cafelei, vinului sau alimentelor foarte pigmentate. Procedura prin care sunt aplicate fațetele dentare se realizează într-o singură ședință și este lipsită de durere.

Oamenii care își afișează zâmbetul, fără rețineri, inspiră încredere celor din jur, duc o viață armonioasă și atrag către ei energii pozitive. Dă o șansă zâmbetului tău și mergi la un consult stomatologic. Bucură-te de tehnicile moderne oferite în prezent de estetica dentară și obține dantura perfectă.

VIDEO | Care e cel mai bun moment pentru a face sport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here