Ce au spus Florin Iordache și Carmen Dan când au aflat că nu vor mai prinde un loc în Parlament

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

În partide se duc adevărate lupte pentru locurile eligile de la alegerile parlamentare cu doar câteva zile înainte de depunerea listelor cu candidaturile.

La PSD, situaţia este cu atât mai dificiă cu cât diferenţa între scorul obţinut în 2016 şi cel preconizat în prezent este destul de mare, ceea ce însemnă multe locuri în minus, inclusiv din rândul numelor grele din partid.

Potrivit informaţiilor Digi24, Carmen Dan şi Florin Iordache nu se vor mai regăsi printre candidaţi, în timp ce Eugen Teodorovici încă speră să obţină susţinerea filialei PSD Tulcea până vineri, atunci când partidul va definitiva listele.

Voi găsi o soluţie, dar în acest moment încă nu a avut loc o discuţie în organizaţia Teleorman. Aştept să se întâmple această discuţie aşa cum e normal. Eu cred că nu poate împiedica nimeni pe nimeni să îşi depună o candidatură”, a spus Carmen Dan.

Întrebat ce va face dacă nu se va afla pe liste, Florin Iordache a răspuns: ”Vă anunţ. Când am ceva de declarat, vă anunţ. Întotdeauna sunt soluţii”.

La rândul său, întrebat dacă se va regăsi în viitorul parlament, Eugen Teodorovici a răspuns în stilul său binecunoscut: ”În viitorul, cu siguranţă. Acum, nu ştiu care viitor”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here