Cine este fostul șef din Poliție care și-a infectat familia și a mințit autoritățile că nu a călătorit

Captură video

Informațiile ce ies la iveală în ceea ce-l privește pe deja celebrul “Pacient numarul 17”, infectat cu coronavirus, internat la spitalul Dimitrie Gerota, sunt halucinante, scrie Jurnalist.ro. Potrivit sursei citate, „omul a mințit cu nerușinare legat de istoricul deplasărilor sale”. Deși venise pe 26 februarie din Israel, acesta a negat cu vehemență, până în ultimul moment.

Cine este așadar fostul angajat al Ministerului de Interne, internat la spitalul Dimitrie Gerota din București, și care a îmbolnăvit încă trei persoane (fiul, nora gravidă și nepotul de trei ani)?

Potrivit Jurnalist.ro, numele “pacientului 17” este Nelu Lupu, comisar șef și fost adjunct al Poliției Capitalei. Acesta și-ar fi pierdut funcția în urma unui scandal legat de Adrian Sârbu.

În primăvara lui 2015, scrie Jurnalist.ro, o serie de imagini apărute în presă îl prezentau pe Adrian Sârbu mergând fără cătușe, cu un polițist după el, deși figura ca arestat preventiv. A urmat o anchetă a corpului de Control de la Interne, iar vinovați au fost găsiți polițiștii din escortă, dar și adjunctul Politiei Capitalei, Nelu Lupu.

Ulterior, șeful Poliției Române, Petre Tobă, a respins cererea lui Lupu de a mai rămâne în instituție și după îndeplinirea vârstei legale de pensionare. Pe acest fond, Nelu Lupu s-a angajat la ADP.

Potrivit CV-ului său, a fost doctorand la Academia de Poliție Al. I. Cuza și un master în integrare europeană.

Ce alte funcții a mai deținut în Poliție:

  • 2006 – 2010 – Şeful Poliţiei Sectorului 3
  • 2002 – 2006 – Şeful Poliţiei Sectorului 4
  • 2001 – 2002 – Adjunctul Şefului Poliţiei Sectorului 4
  • 1997 – 2001 – Şeful Secţiei 15 Poliţie
  • 1995 – 1997 – Şeful Serviciului Ordine Publică – Secţia 15 Poliţie
  • 1990 – 1995 – Şeful Biroului Ordine Publică – Secţia 15 Poliţie
  • CV-ul complet – AICI

Ancheta pentru a stabilit că bărbatul a acesta a împărțit mărțișoare în data de 2 martie la Amenajarea Domeniului Public sector 4.

Soția lui Nelu Lupu, infectată și ea cu corinavirus, este angajată a policlinicii Ministerului de Interne. Nora acestuia, gravidă, era angajată în cadrul Direcției Resurse Umane din cadrul Primăriei Capitalei! Pe baza acestor informații, atât Internele, cât și PMB figurează pe lista instituțiilor infestate cu Covid 19! În urma informației că o angajată a Primăriei Capitalei a fost diagnosticată cu coronavirus, Gabriela Firea a părăsit în grabă instituția și a ordonat închiderea și dezinfectarea ei.

2 COMENTARII

  1. O jigodie nesimtita, fix el din toata institutia aia trebuia sa iasa sa dea martisoare si flori in parc, evident in scop electoral psdist, ca primarul baluta mai vrea un mandat, s-a inteles bine cu infractorii care-l pazeau chiar in timpul sedintelor de consiliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here