Ciolacu bravează după respingerea Rovanei Plumb: PSD are 10 variante de rezervă

Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a declarat, joi, în legătură cu respingerea în Comisia juridică a Parlamentului European a candidaturii Rovanei Plumb pentru postul de comisar european, că trebuie parcurse mai multe etape şi nu a fost încă votul în Parlamentul European, menţionând că PSD nu are o variantă de rezervă, ci 10, transmite Agerpres.

„Nu am citit ştirea, lăsaţi-mă să mă informez, ştiam că e încă în comisie… A fost la acea comisie, nu la votul în Parlament. Vedeţi că sunt nişte etape, nişte comisii, până la votul în Parlament…era mai încolo”, a afirmat Ciolacu, la Parlament, întrebat în legătură cu ce va face PSD după ce Rovana Plumb a fost respinsă în comisia de la Parlamentul European.

Întrebat dacă PSD are o variantă de rezervă, Ciolacu a răspuns: „Ştiţi la fel de bine ca şi mine că PSD nu are o variantă, are 10 variante de rezervă”.

Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a decis, joi, cu unanimitate de voturi, să trimită o scrisoare Comisiei Europene în care să informeze asupra faptului că există conflict de interese în cazul Rovanei Plumb și nu poate asuma funcția de comisar european.

CITIȚI ȘI: Noi detalii despre întrebările încuietoare care i s-au pus Rovanei Plumb

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here