Ciolacu, despre Ministerul Apărării: Nu consider că este o abordare serioasă un eventual troc

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

La INDAGRA, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a afirmat miercuri, referitor la momentul în care PSD va veni cu propunerea pentru ministerul Apărării, după demisia lui Vasile Dîncu, că se va întâmpla cât de curând. El a precizat că în momentul acesta, ministerul Apărării are la conducere omul care a condus acel minister şi a fost Şeful de Stat major, astfel că nu este o problemă las minister. Întrebat dacă va exista o negoiciere în coaliţie pentru un schimb de ministere între PNL şi PSD, Ciolacu a răspuns că nu consideră că este o abordare serioasă un eventual troc, dar are loc o discuţie în coaliţie”, transmite News.ro.

Întrebat când va veni PSD cu o propunere de ministru al Apărării, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Cât de curând. În momentul acesta, ministerul Apărării are la conducere omul care a condus acel minister şi a fost Şeful de Stat major. Nu este o problemă în acest moment, la Ministerul Apărării”.

Despre afirmaţiile europarlamentarului PNL, Rareş Bogdan, care preciza că PNL nu va renunţa la niciun minister liberal, Ciolacu a răspuns:” Dintotdeauna trebuie să existe şi Nea Ion de la raion, nu înseamnă că eu trebuie să îi răspund”.

”O să venim cu o decizie împreună, cât de curând”, a mai spus el. Întrebat dacă va exista o negoiciere în coaliţie pentru un schimb de ministere între PNL şi PSD, Ciolacu a răspuns: ”Nu, nu consider că este o abordare serioasă un eventual troc, dar are loc o discuţie în coaliţie”.

Liderul PSD a precizat că nu comentează nici declaraţiile liderululi UDMR Kelemen Hunor pe acest subiect.

Dîncu – o criză terminată cu bine, în pasul unu. Ce rămâne în pasul doi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here