Cîțu acuză că e atacat de „o gaşcă organizată de terorişti economici”: „Le spun celor trei că voi dezvălui TOT”

Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, afirmă, într-o postare pe Facebook, că de câteva zile este atacat politic în mod ”mizerabil” prin ştiri false construite ”în cel mai securistic mod”, pentru că refuză ”să arunce ţara în aer”, făcând referire în acest sens la ”o gaşcă organizată de terorişti economici”, anume la „un politician care se ascunde după fustele nevestei” şi un avocat care ”profită de pe urma necazurilor unor oameni pentru a face bani”, transmite News.ro.

”Cum să-ţi foloseşţi soţia ca armă politică. De câteva zile urmărim cu toţii un atac politic mizerabil la adresa mea. #FakeNews construit în cel mai securistic mod, mai ales daca vă uiaţi cine conduce atacul. De ce mă atacă? Simplu. Refuz să arunc ţara în aer. Deşi toate măsurile economice luate până acum au fost confirmate de evoluţia economiei, inflaţie şi dobânzi mai mici, moneda naţională stabilă, creştere economică în primul trimestru şi păstrarea ratingului de ţără, continuă mârşav atacul. Dar nu mă atacă doar pe mine şi îmi atacă în cel mai ticălos mod familia”, scrie Florin Cîţu pe Facebook.

Oficialul afirmă că este atacat de un politician care ”se ascunde după fustele nevestei” şi un avocat.

”Cine mă atacă? O gaşcă organizată de terorişti economici. Un politician şi prietenii lui. Un impostor care se ascunde după fustele nevestei punând-o să facă cu mine şi familia mea adevărate teleonovele la TV. Celălalt, un avocat care profită de pe urma necazurilor unor oameni pentru a face bani. Împreună, timp de trei ani de zile au produs trei legi neconstituţionale încasând milioane de lei de la clienţi. Poate ar trebui să dea banii înapoi. Nu în ultimul rând, s-a alăturat echipei şi un demnitar, fost în fruntea PSD. La ce am găsit la MFP acesta ar fi trebuit să fie ultimul care să spună ceva. Le spun celor trei că nu mă las, merg înainte şi voi dezvălui TOT. Românilor le spun că tot ce a fost prezentat până acum este FALS. Declaraţia mea de avere este publică şi acolo sunt trecute moştenirile de la bunicii mei care au muncit cinstit şi onest. Cum să înţeleagă socialiştii că în ţara asta sunt şi oamenii cinstiţi? Ei stiu doar să fure proprietăţile şi munca oamenilor”, scrie ministrul de Finanţe.

Presa a relatat că Florin Cîțu ar fi desfiinţat Direcţia Generală Juridică din Ministerul pe care îl conduce pentru a evita un proces în care e parte tatăl său. Familiei Cîţu i-a fost retrocedat un teren de 50 de hectare de pădure lângă pârtia de schi din Voineasa, iar retrocedarea este acum subiect de proces, în care statul român este reprezentat de ministerul condus de Cîțu, care ar trebui să se judece cu părinţii ministrului. 

viewscnt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here