Cîţu: Ciolacu trebuia să-și dea demisia din funcţia de șef al Camerei Deputaţilor

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Vicepreşedintele PNL, senatorul Florin Cîţu, a afirmat, miercuri seară, că Marcel Ciolacu ”a jucat poker cu independenţa şi suveranitatea României”, planul fiind dejucat doar de intervenţia preşedintelui Klaus Iohannis. Cîţu consideră că liderul PSD ar trebui să demisioneze din fruntea Camerei Deputaţilor, potrivit News.ro.

”Ceea ce face PSD de două luni de zile este să şubrezească şi să distrugă puterea de luptă a statului cu crizele de sănătate şi economică”, a declarat, Florin Cîţu, miercuri seară, la Realitatea Plus.

Acesta s-a referit la liderul PSD, Marcel Colacu care ”a luat fiecare măsură bună a acestui guvern şi a ciopârţit-o în Parlament”.

”După ce a jucat poker cu sănătatea românilor, nu credeam că va juca poker cu independenţa şi suveranitatea României. Nu ştiu ce caută acest domn… în fruntea PSD, asta e treaba lor, dar, cu siguranţă, după ce a trecut această lege, trebuia să îşi fi dat demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Măcar atât putea să facă”, a mai spus Cîţu.

Acesta a apreciat că, fără intervenţia de miercuri a preşedintelui Klaus Iohannis, legea care viza autonomia Ţinutului Secuiesc şi care a trecut tacit de Camera Deputaţilor ar fi trecut şi de Senat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here