Ciţu, despre la majorarea de capital a Băncii Internaţionale de Investiţii: România nu are nimic de câştigat

Foto: INQUAM/George Călin

Premierul Florin Cîţu a anunţat că România nu va participa la majorarea de capital a Băncii Internaţionale de Investiţii, întrucât nu are nimic de câştigat. ”Sunt total neplăcut surprins să văd acest memonandum semnat de fostul ministru”, a declarat premierul, precizând că va investiga ”cine a decis că e bine pentru România să investească milioane de euro într-o bancă a ruşilor”, transmite News.ro.

Premierul Florin Cîţu a fost întrebat, marţi, dacă România va participa la majorarea de capital a Băncii Internaţionale de Investiţii şi a răspuns: ”Nu. Ştiţi foarte bine opinia mea. România nu are nimic de câştigat de pe urma participării la această bancă. Sunt foarte multe semne de întrebare despre activitatea acestei bănci”.

În plus, premierul s-a declarat ”neplăcut surprins” de faptul că Alexandru Nazare a semnat memorandumul pentru participarea României la această bancă.

”Sunt total neplăcut surprins să văd acest momonandum semnat de fostul ministru şi dat de avizare spre Guern. Nu ştiu cine l-a convins – şi ar trebui să facem o investigaţie în acest sens –  că e un lucru bun pentru România. Ieri am văzut memorandumul. Sunt total surprins neplăcut de acest eveniment, având în vedere opinia mea, a statului român”, a mai declarat Cîţu.

Întrebat dacă va trimite corpul de control la Ministerul de Finanţe, premierul a apreciat: ”Sunt mai multe lucruri la care ne uităm. Vom începe să ne uităm cine a decis că e bine pentru România să investească milioane de euro într-o bancă a ruşilor”.

Cîţu: E clar că execuţia bugetară nu este satisfăcătoare /Ce spune despre declaraţia lui Nazare

2 COMENTARII

  1. Minicinos si se comporta exact ca un pesedist ,erorile sale de cand a fost ministru de finante sunt acoperite prin declaratii mincinoase despe activitatea la minister a lui Nazare!!Cititi raspunsul fostului ministru demis abuziv pe pagina sa de facebook!Raportul era intocmit de catu,anul trecut,dar ,ca sa dea frumos la publicul antipesedist,l-a lasat in sertar si acum iaia cum gasit motiv sa arate pentru ce l-a demis!!!Curat democratie pesedista la acest nimic cu studii finantate de securitatea externa a lui ilici,in 92!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here