Ciucă: Încă două jaloane din PNRR atinse de Guvernul României!

După ce a fost adoptată, vineri, Ordonanţa de Urgenţă prin care a fost creat cadrul legal care permite accesarea fondurilor europene în relaţie directă cu obţinerea de rezultate în implementarea reformelor şi investiţiilor publice, stabilite prin Componenta 15-Educaţie, premierul Nicolae Ciucă anunţă încă două jaloane din PNRR atinse de Guvernul României. Prim-ministrul a mai declarat că „Guvernul României va îndeplini toate obligaţiile asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, România trebuie modernizată şi cu bani europeni”, transmite News.ro.

Încă două jaloane din PNNR atinse de Guvernul României! Am adoptat, vineri, Ordonanţa de Urgenţă prin care am creat cadrul legal care permite accesarea fondurilor europene în relaţie directă cu obţinerea de rezultate în implementarea reformelor şi investiţiilor publice, stabilite prin Componenta 15-Educaţie, scrie premierul pe Facebook.
”Primul jalon va conecta învăţământul superior la ceea ce se cere pe piaţa muncii”, mai arată şeful Executivului.
Premierul precizează că al doilea jalon atins prin acesta Ordonanţă de Urgenţă este menit sa mărească capacitatea creşelor şi a grădiniţelor, dar şi a activităţilor de tip ludotecă/locuri de joacă pentru copii în toate localităţile unde aceste servicii sunt deficitare.
”Guvernul României va îndeplini toate obligaţiile asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. România trebuie modernizată şi cu bani europeni”, mai spune premierul Ciucă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here