Codrin Ştefănescu le reproşează medicilor, profesorilor şi pensionarilor că nu l-au scăpat pe Dragnea de puşcărie

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, le reproşează pensionarilor,cadrelor didactice că nu au votat masiv PSD, în condiţiile în care partidul condus de Liviu Dragnea „a luptat” pentru ei.

„La europarlamentare ne-au votat doar unul din zece pensionari, profesori, medici! Unul din zece! Dacă ne votau toți cei pentru care ne-am luptat, altă era situația azi! Liviu Dragnea era liber, PSD guverna, majorarea pensiilor și salariilor continuă conform programului, Horeca funcționa, treceam prin pandemie oferind sprijin tuturor celor care aveau nevoie de el! Dar cei de mai sus au vrut abuzuri, bătaie de joc și umilințe! Și i-au votat cu două mâini pe reziști și peneliști! Iar astăzi ies în stradă în speranța că indivizii ăștia îi vor asculta. Se înșeală! Nici măcar nu le pasă de ei!”, a scris Codrin Stefanescu, pe Facebook.

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a fost citat miercuri la DNA pentru a fi pus sub acuzare pentru trafic de influență în dosarul vizitei din SUA la inaugurarea președintelui Donald Trump din ianuarie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here