Colindători amendați de jandarmi pentru că au încălcat restricțiile, la Bistrița-Năsăud

Cincisprezece bistriţeni care au ignorat recomandările autorităţilor şi au pornit la colindat după ora 23.00, în Ajunul Crăciunului, în grupuri mai mari de şase persoane au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 5.500 lei.

Cu toate recomandările făcute de către autorităţi, au existat şi bistriţeni care au ţinut neapărat să se întâlnească în grup mai mare de 6 persoane şi să meargă la colindat. Din păcate, aceştia s-au întâlnit cu jandarmii şi cele 8 persoane au fost sancţionate cu câte 500 de lei pentru constituirea unui grup pietonal mai mare de 6 persoane care nu aparţin aceleiaşi familii. De asemenea, tot în noaptea de Ajun, jandarmii au mai depistat 7 persoane care mergeau la colindat, cu toate că era trecut de ora 23.00. Cei în cauză au fost sancţionaţi pentru nerespectarea măsurilor privind restricţiile de liberă circulaţie a persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în intervalul orar 23,00- 5,00 cu amenzi în valoare de 1.500 de lei şi 4 avertismente scrise”, a informat vineri Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, potrivit Agerpres.

În Ajunul Crăciunului, jandarmii au mai aplicat 13 amenzi, în valoare de 5.800 lei, şi 16 avertismente scrise pentru nerespectarea restricţiilor de liberă circulaţie, dar şi pentru nerespectarea măsurilor privind distanţarea fizică şi protecţia individuală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here