Cristina Bălan, mesaj de la primarul Sectorului 4 după ce a fost bruscată de polițiștii locali în parc

Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, i-a scris artistei Cristina Bălan, după incidentul de acum câteva zile. Edilul și-a cerut scuze pentru modul în care au acționat polițiștii locali, transmițându-i totodată că va lua „măsuri ferme”.

„Bună dimineaţa, într-adevăr! Am adormit în România şi m-am trezit prin Germania. Vă las aici un gest omenesc pe care l-a făcut un om politic, care e în măsură să schimbe lucruri. N-am intenţia de a ridica în slăvi un gest care ar trebui să fie normalitate oriunde şi nici nu vreau capul lui Moțoc, dar doresc să schimbăm puţin interacţiunea dintre reprezentanţii legii şi cetăţenii oneşti. Avem nevoie de ajutor, când intrăm în situaţii dificile, nu de hărţuire. Când omul nu face cu rea voinţă un lucru, cred că trebuie ajutat, nu pedepsit. Când sunt copii la mijloc, trebuie respectaţi. Felicitări, domnule Daniel Băluță, pentru luarea de poziţie şi pentru discuţia constructivă pe care am avut-o!”, a scris câștigătoarea de la Vocea României, pe Facebook.

Vă rog, DISTRIBUIȚI cât mai mult, să vadă o țâră întreagă care sunt prioritățile statului român.Nu am cuvinte. Nu am cuvinte!!Cine va plăti terapiile de recuperare ale copiilor după ce au asistat la asemenea scenă de groază?Cum este posibil un astfel de mercenar să tragă de o mamă cu forța să o ducă la secție. Și asta de ce, pentru că picii noștri, adevărați INFRACTORI, au urcat pe tobogane………………… Doamne ferește!DOAMNE FEREȘTE, oameni buni!………………..Later edit: Pentru ca filmarea începe dintr-un punct in care lucrurile deja escaladaseră, as vrea să pun și în context totul.Am lăsat-o pe Cristina in parc, singură, cu copiii, iar eu am plecat sa iau de mâncare, pentru ca tocami ieșisem de la kinetoterapie cu ei si le era foame. Să ne fie clar, in parc ai voie, in plus, departe de a fi fost singurii din parc. Picii noștri sunt înnebuniți după tobogane. Cand le-au văzut in zare, au rupt-o la fugă, oricât a încercat Cristina sa ii tina departe de ele. Singura zona care era încercuită, deci 'zona interzisă', era fix cea cu toboganele. Până să-i prindă din urmă, ei deja erau in vârful lor. Când a venit doamna de la politia locală, Cristina fix asta facea. Tragea de ei sa coboare. A informat-o ca sunt doi copii speciali si ca necesita o munca de convingere, nu e lucru tocmai usor. A primit o replica de genul: "Lăsați, doamnă, că am si eu copii. Unde e autoritatea dvs fata de ei?". Asta la fix o secundă după ce Cristina ii explicase ca subt doi copii cu dizabilități. Voi înțelegeți?!Sar mai departe pt ca a scris si Cristina pe pagina ei mai in detaliu ce s-a întâmplat in acel timp si merg la mesjul pe care îl primesc de la ea, cum ca urmeaza sa fie arestata și dusa la secție. Am zis ca îngheț la volan. Cand am ajuns in parc, distinsul erou de la Politia Locală era in plin avânt asupra ei. Amândoi o incoltisera iar copii erau cukva izolați de mama. Înțelegeți tabloul?Restul… cred ca vorbesc imaginile de la sine.

Publicată de Gabriel Bălan pe Joi, 18 iunie 2020

Mesajul primarului Băluță: „Bună dimineața, sunt Daniel Băluță, primarul sectorului 4 și doresc să vă exprim personal scuzele mele în legătură cu situația total nefericită în care copiii și dumneavoastră ați fost puși ieri! Sunt și eu tată și cu atât mai mult vă înțeleg revolta, nu e normal ceea ce s-a întâmplat! Vă asigur că voi lua măsuri ferme împotriva celor care au manifestat o lipsă totală de respect și empatie față de familia dumneavoastră! Voi reveni”.

Cântăreața Cristina Bălan, câștigătoarea emisiunii Vocea României, a fost protagonista unui incident neplăcut, joi, în timp ce se afla într-un parc cu cei doi copii ai ei.

Cântăreața a povestit, pe pagina de Facebook, că a fost apostrofată și luată de braț de doi polițiști locali, dar și de paznicul unui parc, după ce copiii ei, care suferă de sindromul Down, au vrut să se dea pe tobogan, spațiul respectiv fiind însă închis. Detalii – AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here