Criza Blue-Air: MAE deschide o linie telefonică suplimentară pentru românii din străinătate afectaţi de anularea zborurilor Blue Air

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că pune la dispoziţia cetăţenilor români aflaţi în străinătate, afectaţi de anularea recentă a zborurilor companiei Blue Air, o linie telefonică suplimentară la care aceştia îşi pot notifica situaţia, pentru a solicita sprijin în vederea repatrierii, notează Agerpres.

Astfel, românii blocaţi în străinătate din cauza situaţiei amintite pot solicita asistenţă la numărul 004 021 4311869. MAE precizează că această linie telefonică este o alternativă suplimentară faţă de contactele anunţate deja miercuri, care rămân disponibile: numărul 004 0751084537 şi adresa de email [email protected].

De asemenea, cetăţenii români aflaţi în această situaţie pot contacta direct cea mai apropiată misiune diplomatică sau oficiu consular, inclusiv apelând numărul de telefon pentru urgenţe consulare.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă, în cazul grupurilor de turişti, ca o singură persoană să contacteze personalul consular, informaţiile obţinute de aceasta urmând a fi diseminate şi celorlalţi cetăţeni români din grup.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here