Presedintele CSM, Oana Schmidt-Haineala, participa la sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii pentru alegerea presedintelui si a vicepresedintelui institutiei si prezentarea raportului de activitate, in Bucuresti, luni, 6 ianuarie 2014. Luni dimineata si-a depus oficial candidatura, pentru functia de presedinte al CSM, judecatorul Adrian Bordea, iar procurorii Gheorghe Muscalu si Bogdan Gabor, membrii alesi ai CSM, si-au depus oficial candidatura pentru functia de vicepresedinte. Proiectele de management ale acestora au fost publicate luni dimineata pe site-ul CSM. Noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii a fost ales judecatorul Adrian Bordea. Ovidiu Micsik / Inquam Photos

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a respins joi propunerile de prelungire a delegărilor procurorilor Georgiana Hosu (procuror șef) și Oana Schmidt-Hăineală (procuror şef adjunct) la conducerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.


„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea solicitării de delegare în funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a doamnei HOSU ELENA GIORGIANA, procuror şef adjunct al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea solicitării de prelungire a delegării în funcţia de procuror şef adjunct al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a doamnei SCHMIDT – HĂINEALĂ OANA ANDREA, procuror în cadrul Secţiei de combatere a infracţiunilor de terorism şi a criminalităţii informatice – Serviciul de combatere a infracţiunilor de terorism şi a celor contra securităţii naţionale”, potrivit ordinii de zi soluționate din 19 decembrie.

Secția pentru procurori a aprobat în aceeași ședință delegarea în funcţia de prim-adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a procurorului Laura Oprean, începând cu data de 30.12.2019, „până la ocuparea funcţiei în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here