Cum nega vehement senatorul Vergil Chițac zvonurile că ar fi infectat cu coronavirus

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Primele informații, pe surse, despre un eventual caz de infectare cu coronavirus în itneriorul PNL au venit zilele trecute. Senatorul liberal, Vergil Chițac, a negat însă vehement că s-ar afla în situația asta, în condițiile în care știa totuși că fusese în Franța, una din țările aflate în topul cazurilor cu COVID 19.

Iar astăzi, premierul Ludovic Orban a admis că au existat discuții despre starea de sănătate a colegului său, având în vedere că părea a fi răcit.

Iată ce scria Chițac, recent, pe pagina sa de Facebook:

”Constat că s-a creat o adevărată isterie în plan social vizavi de o așa zisă infectare a mea cu Coronavirus. Informația vine exact pe fondul votului din Parlament de astăzi, pentru învestirea Guvernului Cîțu. Este adevărat că ieri am anunțat că nu pot participa la vot pentru că sufăr de o răceală și voi rămâne acasă. Totuși, nu știu în ce context colegii din Parlament au tras de la sine concluzia că sunt suspect de Coronavirus și au făcut public acest lucru. Menționez că sunt sub medicație de două zile și nu am simptome de Coronavirus. Totuși, pentru a înlătura orice suspiciune, am solicitat efectuarea unui test și vă voi ține la curent”, a scris Vergil Chițac, joi după-amiază, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Da, e super-groasa, la cate persoane a intalnit in ultimele zile, de pe 4 martie inclusiv incoace, cand s-ar fi incheiat acea perioada de auto-izolare, pe care sustine ca a facut-o, dupa 19 februarie, cand se intorcea de la intalnirea NATO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here