Donald Tusk și Jean-Claude Juncker, mesaje de felicitare pe Twitter pentru Klaus Iohannis. „Știu că pot conta pe România”

Klaus Iohannis. Foto: Facebook

Președintele Consiliului European, Donald Tusk, și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker l-au felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria la alegerile prezidențiale din 2019 în fața candidatului PSD, Viorica Dăncilă.

„Felicitări Klaus Iohannis pentru realegerea ca Președinte al României. Mă bucură în mod deosebit că România va continua să beneficieze de conducerea dumneavoastră responsabilă și de încredere”, a scris Donald Tusk pe Twitter.

„Felicitări, Klaus Iohannis, pentru realegerea în funcția de președinte. Puternicul sprijin al oamenilor pentru alegerile dumneavoastră fără echivoc pro-europene pentru țară vine într-un moment important al Europei. Știu că pot conta pe rolul activ al României în continuarea proiectului”, i-a transmis și Jean-Claude Juncker lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a obținut 66% din voturi, iar Viorica Dăncilă a luat 34%, potrivit datelor centralizate din 98% din voturile din țară și din diaspora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here