După un an, Greta Thunberg s-a răzbunat pe Donald Trump

Greta Thunberg, adolescenta suedeză activistă pentru mediu, l-a ridiculizat pe Donald Trump într-un mesaj publicat joi seară pe Twitter, după 11 luni de când preşedintele american lua în derâdere determinarea ei, transmite News.ro.

Când a fost numită, la vârsta de 17 ani, „personalitatea anului” de revista Time, Donald Trump a îndemnat-o, printr-un mesaj publicat în decembrie 2019, să îşi rezolve „problema legată de controlul furiei” şi să meargă la „un film de modă veche cu un prieten”.

„Calmează-te, Greta, calmează-te!”, a scris Trump în mesajul care începea cu remarca „atât de ridicol”, la adresa distincţiei oferite de Time.

Joi seară, când Trump publica mesaje pe Twitter scrise cu litere de o şchioapă şi făcea acuzaţii, fără dovezi, privind frauda electorală, Thunberg i-a scris: „Atât de ridicol”.

Răspunsul ei a fost dat mesajului preşedintelui „Opriţi numărătoarea!”.

„Donald trebuie să îşi rezolve problema legată de controlul furiei, apoi să meargă la un film de modă veche cu un prieten! Calmează-te, Donald, calmează-te!”, a replicat adolescenta.

La numai două ore de la postare, mesajul avea peste 452.000 de aprecieri, dublu faţă de cel publicat de Trump, potrivit The Guardian.

Miercuri, Statele Unite au părăsit oficial Acordul de la Paris privind schimbările climatice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here