Epopeea dezastrului din PSD. Cum a demisionat Fifor pe Facebook și a șters apoi postarea

Foto: Inquam Photos

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, și-a dat demisia, marți dimineață, într-un mesaj postat pe Facebook, pe care l-a editat ulterior și apoi l-a șters de tot. Pozele, însă, au apărut în presă, fiind publicate de Libertatea.

În mesajul postat pe Facebook, Mihai Fifor anunța că își dă demisia din funcția de secretar general al partidului, menționând că susține ideea unei noi conduceri pentru PSD.

„Cu certitudine, este nevoie de o schimbare”, a scris Fifor.

Facebook oferă posibilitatea de a vizualiza toate modificările pe care le face un utilizator atunci când editează un mesaj. Istoricul editării mesajului postat de Fifor arată că fragmentul despre demisie a fost șters la scurt timp. Apoi, Mihai Fifor a șters complet postarea de pe pagina de Facebook.

Abordat de jurnaliști la Parlament și întrebat de ce a șters mesajul în care își anunța demisia, Fifor a răspuns: „La CEx discutăm”. Secretarul general al PSD a refuzat să dea și alte detalii.

Marți seara, de la ora 18.30, va avea loc CEx-ul PSD, la care se va discuta rezultatul dezastruos al alegerilor prezidențiale, pe care l-a obținut Viorica Dăncilă. Dăncilă este presată de liderii partidului să plece de la șefia PSD, iar cuțitele lungi au fost ascuțite încă de duminică, când a devenit clar că fostul premier nu are nicio șansă în fața lui Klaus Iohannis.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here