Femeia care a chemat Poliția la casa Cristinei Țopescu: Astăzi vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viața Cristinei

Sursa: Facebook

Pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu a fost postat, luni dimineață, un mesaj lăsat de Diana Maria. Femeia se prezintă drept vecina și prietena jurnalistei. Susține că a creat pagina respectivă de Facebook pentru Cristina Țopescu și a administrat-o în ultimii ani.

Potrivit acesteia, s-a întâmplat și altădată ca vedeta „să nu dea semne și două săptămâni, apoi să sune și să povestim”.

Duminică seară, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casa sa din Otopeni.

Postarea integrală:

 • Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Topescu, in urma cu câțiva ani.
  Cristina care imi este prietena și vecină. Eu am sunat la 112.
  Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveți decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene!
  În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!
  Vă mulțumesc anticipat.

 • Cris avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. In plus, așa era Cristina. Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune și sa povestim.
 • Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o dramă. Așa e Cris.
 • Fiți DECENȚI!
  Nu ați cunoscut-o!
  Am refuzat să furnizez informații hienelor cand m-am dus să îi pun o lumânare, pentru ca nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină!
  Nu voi apărea in public, nu voi face bani de pe urma Cristinei!
 • Totul va fi public. DECENT.
  Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis.
  A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here