Fost vicepreședinte al Gazprombank și familia lui, găsiți morți în propria locuință din Moscova

Cadavrele lui Władysław Awajew, soția și fiica sa au fost descoperite de o rudă în apartamentul lor din Moscova, a informat ziarul Komsomolskaya Pravda. În acest caz a fost deschisă o anchetă, scrie onet.pl.

Multă vreme, rudele nu au putut ajunge la Władysław Awajew, în vârstă de 50 de ani, soția sa Elena și fiica lor în vârstă de 13 ani. Au decis să-i verifice apartamentul și acolo au descoperit cadavrele tuturor membrilor familiei, cu urme de „moarte violentă”. La fața locului au fost chemate poliția și parchetul.

Toți trei au urme de răni prin împușcare, casa era în mizerie, lucrurile erau împrăștiate, relatează Komsomolskaya Pravda. Ziarul a lansat și o versiune preliminară a anchetei: sinucidere extinsă. În mâna bancherului a fost găsită o armă de foc, iar ușa era încuiată din interior.

*Władysław Awajew a fost vicepreședinte al Gazprombank

Władysław Awajew este fostul vicepreședinte al Gazprombank. De asemenea, a fost implicat în afaceri private, a fost CEO al RTK, o companie de cercetare și fondatorul companiei Carbonics.

Potrivit șoferului personal al lui Awayev, cu o zi înainte acesta a fost într-o dispoziție foarte bună și nu a observat niciun indiciu deranjant în comportamentul șefului, a relatat portalul rus Starhit.

La rândul său, potrivit portalului RIA, compania Carbonics, în care bancherul deținea un pachet majoritar, s-a trezit recent în pragul falimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here