FOTO. Bolnavii de cancer, obligaţi să aștepte în înghesuială şi în spaţiu închis testarea obligatorie de Covid

Sursa: Facebook/Cristina Severin

La Institutul Oncologic din Bucureşti, sute de bolnavi de cancer trebuie să-şi aştepte rândul al testarea pentru Covid într-un spațiu închis şi aglomerat. Internarea lor pentru tratamentul cu citostatice presupune testarea prealabilă, în contextul pandemiei.

”Aceasta este doar jumătate din coada la care stau bolnavii de cancer înainte de internare, pentru a fi testați de Covid. Este spațiu închis, doamnelor și domnilor, cei mai mulți dintre oamenii de acolo au sistemul imunitar compromis din cauza citostaticelor, doar că unora dintre dumneavoastră nu li se pare nimic „fishy” în atitudinea autorităților față de noi toți. Pe de o parte, purtăm măști toată ziua, ne vor închide noaptea în case, pe de altă, în spitalele de stat se întâmplă ce vedeți și dumneavoastră. Cum de se răspândește sarscovul așa repede? Cum vedeți. Imaginea este de azi”, a scris, pe Facebook, Cristina Severin. 

Fotografia a fost făcută luni dimineaţă, pe unul dintre holurile Institutului Oncologic din Capitală, şi publicată cu comentariul de mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here