FOTO | Petrecerea unui primar PSD ar fi încălcat regulile stării de alertă. Printre invitați, Claudiu Manda

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a participat sâmbătă, 30 mai, la petrecerea primarului comunei doljene Cerăt, Octavian Barbu, coleg de partid cu el. La eveniment ar fi fost prezente mai multe de opt persoane, ceea ce înseamnă încălcarea măsurilor legate de răspândirea Covid-19.

Cel care a atras atenția asupra petrecerii a fost Silviu Iliuță, producătorul executive al emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV.

„Ai distribuit poza cu Orban? Hai să vedem cat de echidistant ești!”, a scris acesta într-o postare pe Facebook, postând mai mult imagini de la evenimentul la care a luat parte Claudiu Manda.

Postarea lui Silviu Iliuță:

„Nesimțițîi zilei par a fi de la pesedeu. Am fost dur. Rămâne așa.

Domnu’ Manda Claudiu (soțu’ roșcatei Olguța, membri de vază ai PSD, cei care făceau scandal că fumează Orban) s-a prezentat la petrecerea cu mult mai mult de opt invitați a domnul Octavian Barbu, primar al localității Cerat.

Frumosul eveniment a avut loc ieri la Făzănăria de lângă Segarcea, ocazie cu care le și urăm: să trăiască mirii, casă de piatră, la mulți ani, să va trăiască soția, să vi se desființeze pesedeul sau ce mai vreți voi.

Informația și pozele sunt de la Fb Cetatea Banilor și rog Onor. Ministerul Afacerilor Interne, România să le verifice, și să treacă la amenzi.

Iar pe cinstiții oameni echidistanți de pe Facebook îi rog să le distribuie și să ii facă de râs.

Dacă pe Orban l-am făcut pilaf – și merită – cred că merită și ăștia.

Ps: am și pozele fără numere cenzurate, da’ GDPR și toate cele.”

Cinci membri ai Executivului au fost amendaţi ca urmare a fotografiei apărute în spaţiul public în care premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan şi miniştrii Lucian Bode, Virgil Popescu şi Bogdan Aurescu nu aveau mască de protecţie, iar unii şi fumau, într-un birou din clădirea Guvernului, cu ocazia zilei de naştere a premierului Ludovic Orban. 

1 COMENTARIU

  1. ATENTIE CNCD : pe alde tamalagiul de tara -ciolacu, mongoloidul ponta , tovarasa prof. garantata lui vanghelie -pre numele sau profa antonescu , fosta si inistreasa si alti psd-ei , nepurtatori de masca in parlamentul tarii , nu ii scuturi nitel la buzunar cu o amenda pentru incalcarea prevederilor privind purtarea mastii in institutii publice , parlamentul Romaniei nu este institutie publica sau este „o privata ” a psd-ului , asa trateaza ei parlamentul tarii !!!
    P.S. spre stiinta :”privata” in Oltenia este locul acela din fundul gradinii unde nu este de tras apa .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here