George Simion: Să ne cheme sau să vină procurorii. O să îi aşteptăm cu pâine şi cu sare

George Simion a declarat că aşteaptă procurorii „cu pâine şi sare” pentru a le arăta probele cu privire la incidentul din Parlament care îl implică pe el şi pe ministrul Energiei Virgil Popescu. Co-preşedintele AUR a adăugat că probele pe care le va prezenta arată cum „ministrul Virgil Popescu spune – hai loveşte-mă, hai loveşte-mă şi mă împinge”.

„Să ne cheme sau să vină procurorii. O să îi aşteptăm cu pâine şi cu sare şi o să le punem la dispoziţie toate probele în care ministrul Virgil Popescu spune – hai loveşte-mă, hai loveşte-mă şi mă împinge. Se vede clar. Dar o să îi aşteptăm pe procurori. Înţelegem că au primit ordin de la Klaus Werner Iohannis care controlează justiţia. Îi aşteptăm cu drag. Nu au nicio vină procurorii că i-a trimis Klaus Werner Iohannis”, a afirmat George Simion, marţi la Parlament, informează News.ro.

Parchetul General a anunţat, marţi, că s-a autosesizat şi a deschis dosar penal pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce George Simion l-a agresat pe Virgil Popescu, chiar la tribuna Parlamentului.

Procurorii precizează că dosarul a fost deschis în urma incientului dn Parlament.

„În fapt, în urma materialelor de presă apărute în ziua de 7.02.2022, s-a reţinut că numitul George Simion, deputat în Parlamentul României, în timpul şedinţei Camerei Deputaţilor din aceeaşi zi s-a deplasat la tribuna plenului Camerei, în timp ce ministrul Energiei îşi susţinea discursul la moţiunea simplă împotriva sa, agresându-l pe acesta”, au mai precizat procurorii.

La rândul său, ministrul Virgil Popescu a anunţat că va depune plângere penală şi a cerut Secretariatului General al Camerei Deputaţilor înregistrarea video a momentului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here