Helmut Duckadam, hotărâre radicală. Și-a dat în direct la TV demisia de la FCSB: „Au fost tentative să fiu dat afară acum trei săptămâni”

Inquam Photos / George Calin

Scandal în lumea fotbalului din România. Helmut Duckadam a luat decizie radicală de a-și da demisia de la clubul patronat de Gigi BecaliFCSB.

Duckadam era președinte de imagine al echipei bucureștene și recent anunțase că patronul i-a micșorat salariul cu 78%, pe timpul pandemiei de coronavirus. O decizie care l-a afectat, „la câte probleme de sănătate am”, după cum spunea fostul goalkeeper, care ajunsese să câștige 2.000 de lei lunar, scrie DigiSport.

„Am hotărât să-mi înaintez demisia de la FCSB. Președinte de imagine era o denumire. Eram practic un oficial. De ce am făcut asta? Am simțit că nu mai sunt dorit în cadrul clubului. E mai onorant decât să fii dat afară. Au fost tentative să fiu dat afară acum trei săptămâni. M-a sunat domnul Argăseală să întrerupem contractul, dar patronul a zis să continuăm. Dar cred că tot la sugestia lui Gigi Becali a venit propunerea de demitere. Simți că nu mai ești dorit”, a declarat Duckadam.

Fostul oficial de la FCSB a povestit că salariul său a suferit modificări de-a lungul timpului și că și-a dat seama acum că nu mai are loc la club. „Când staff-ul și toți din cadrul echipei au fost chemați să facă testul pentru coronavirus, eu n-am fost. Nici nu mi-am dorit să fac parte din problemele interne ale clubului. Cei care m-au făcut ‘sclav’ și ‘slugă’ să termine. Gata, nu mai sunt angajatul clubului, nu mai iau bani de acolo. Rămân același om care spune ce gândește. Și nu a fost prima oară când mi s-a redus salariul. Banii contau, cu siguranță, dar a durut mai mult faptul că am fost marginalizat”, a precizat Duckadam.

Helmut Duckadam se afla în conducerea clubului FCSB din 2010. De-a lungul carierei, fostul portar a evoluat doar la Steaua și la trei formații arădene: UTA, Vagonul și Constructorul. Duckadam are și două selecții în prima reprezentativă a României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here