Incident pe aeroportul din Los Angeles: Un bărbat a fost văzut zburând printre avioane, la altitudinea de 1000 de metri

Un bărbat neidentificat care zbura cu un „jetpack” a fost observat, duminică, de piloții avioanelor aflate deasupra aeroportului din Los Angeles, relatează CNN.

Zborul American Airlines a fost primul care a raportat că a văzut un „tip cu un jetpack” la altitudinea avionului de 1.000 de metri deasupra Aeroportului Internațional Los Angeles. Piloții au spus că bărbatul se afla la aproximativ 30 de metri distanță de avion.

CNN a obținut convorbirea între turnul de contrul al traficului aerian și echipajele de zbor American Airlines și JetBlue.

Turn. American 1997. Tocmai am trecut pe lângă un tip pe un jetpack. În partea stângă, poate 30 de metri sau cam așa ceva.”, au transmis piloții din primul avion. 

Aproximativ 10 minute mai târziu, un alt avion l-a văzut pe bărbat.

Tocmai l-am văzut pe tip zburând lângă noi pe jetpack”, a transmis echipajul avionului către turnul de control. Potrivit comunicărilor, controlul traficului aerian a avertizat piloții zborului JetBlue să „fie prudenți”.

După ce avionul a primit instrucțiunile, controlorul a încheiat cu: „Numai în LA se putea”.

Administrația Federală a Aviației a declarat că „oficialii au alertat autoritățile locale cu privire la acest incident.”

FBI investighează și „lucrează pentru a stabili ce s-a întâmplat”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here