Înfrățire tovărășească între administrațiile roșii de la București și Chișinău. Urmează Moscova!

București și Chișinău, ambele conduse de administrații socialiste, au simțit nevoia să întărească acordul de colaborare dintre cele două orașe, semnat în 1999. Documentul a fost votat în cadrul unei şedinţe comune a reprezentanților Consiliului municipal Chișinău și ai Consiliului General al municipiului București, a informat pagina personală a primarului capitalei moldovene, Ion Ceban. 

Delegația Bucureștiului a fost condusă de viceprimarul Aurelian Bădulescu, una dintre cele mai controversate figuri din administrația locală având în vedere numeroasele scandaluri în care este implicat. 

Ședința comună a reprezentanților Consiliului municipal Chișinău și ai Consiliului General al municipiului București

Ședința comună a reprezentanților Consiliului municipal Chișinău și ai Consiliului General al municipiului București

Publicată de Ion Ceban pe Miercuri, 15 ianuarie 2020

Acordul adițional de colaborare prevede continuarea implementării proiectelor bilaterale aflate în desfășurare, precum și perspectivele de fortificare a relațiilor Chișinău – București pe segmente de interes comun. Acestea vizează: schimbul de experiență și derularea unor proiecte de dezvoltare locală; promovarea reciprocă a proiectelor pe domeniile dezvoltării economice, culturii, tineretului, educației și turismului, a transmis aceeași sursă. 

După evenimentul comun București – Chișinău, Ion Ceban, unul dintre aliații președintelui Igor Dodon a mers la Moscova, ca să actualizeze acordul de colaborare dintre cele două capitale. Un nou document, pentru următorii trei ani. Vizita edilului moldovean la Moscova a fost mai profitabilă decât întrevederea cu administrația PSD a Bucureștiului. Capitala rusă a dona în timpul apropiat Chişinăului zeci de maşini, tehnică şi utilaje, pentru lucrările de dezăpezire dar și salubrizare a orașului, a informat Ceban. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here