Ionuț Cristache declară război în instanță conducerii TVR după ce i-a mutat emisiunea din prime time

Ionuţ Cristache, realizatorul emisiunii România9, încearcă să obţină în instanţă mutarea emisiunii înapoi la ora 21.00, potrivit PaginadeMedia, caresusţine că în sprijinul jurnalistului a venit şi fosta şefă a Televiziunii Publice, Doina Gradea.

„Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Cristache a înaintat o acţiune la Judecătoria Sectorului 1 pentru o Ordonanţă Preşedinţială care să anuleze hotărârea Comitetului Director al TVR care-i muta emisiunea de la ora 21.00 la ora 17.00. Conform aceloraşi surse, Doina Gradea, fostul şef al TVR, a dat declaraţie în dosar în calitate de martor”, scrie Paginademedia.ro, care citează surse.

Cauza ar urma să fie judecată mâine.

Ionuţ Cristache a fost scos de mai multe ori de pe post în ultimele săptămâni, pe ultima sută de metri fiind introduse diferite emisiuni sau acoperiri de evenimente. De exemplu, în această seară la ora 21.00 e difuzat un interviu cu primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.   Realizatorul TV consideră că decizia noii conduceri a TVR de mutare a emisiunii sale la altă oră arată reaua credinţă, pentru că contractul său cu televiziunea publică conţine clauze de audienţă, care nu vor mai putea fi respectate din cauza noii ore la care este programată emisiunea.

„Am un contract cu nişte clauze. Cel mai probabil nu o să le mai pot respecta din cauze de audienţă şi targeturi, dar mi-au plăcut tot timpul provocările! Tot înainte spre orizonturi galbene!”, a afirmat jurnalistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here