Foto: Irina Tănase/ Instagram

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, susține că, în ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi, se vor căsători și vor face copii. Sunt planurile iubitei fostului președinte al PSD.

Ne-au legat multe lucruri. Cred că cel mai mult ne-au legat momentele dificile. Cred că acestea au sudat cel mai mult relația. Noi ne înțelegem foarte bine, ne completăm. Evident că voi fi atacată pentru afirmațiile pe care le fac prin prisma diferenței de vârstă. Deja știm cu toții că există o diferență de vârstă și toată lumea o să comenteze asta. Nu am o problemă. Chimia care există între doi oameni nu poate fi explicată”, a spus Irina Tănase într-un interviu pentru Antena 3.

Am rămas alături de el după ce a fost condamnat din dragoste și pentru că știu că este nevinovat. Probabil că ne vom căsători, am vorbit. Am vorbit și despre copii. Probabil primul lucru pe care îl vom face (după ce Liviu Dragnea va fi eliberat – n.r.) va fi să mergem acasă și să sărbătorim momentul împreună cu copiii. Nu pot să mă bucur de un weekend la munte sau la mare, mai ales acum, cu durerile pe care le are, pentru că uneori nu poate nici să vorbească.”, a mai spus Irina Tănase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here