Iubire de beizadea. Fiul lui Bădălău, posesorul unui ceas de 80.000 de euro, i-a cumpărat și noii sale iubite, Bianca Drăgușanu, un ceas de lux

Foto: Cancan

Gabriel Bădălău, fiul fostului vicepreședinte PSD și actual vicepreședinte al Curții de Conturi, Niculae Bădălău, a ajuns din nou în vizorul presei tabloide.

Gabriel Bădălău (32 de ani) are un ceas în valoare de 80.000 de euro, relatează Cancan. Este vorba despre un ceas de aur marca Audemars Pigue.

Gabriel Bădălău i-a cumpărat noii sale iubite, Bianca Drăgușanu (38 de ani), un ceas la fel de scump, marca Rolex.

Fiul fostului baron PSD de Giurgiu și noua sa cucerire, Bianca Drăgușanu, au fost fotografiați într-un magazin de lux din Dubai, orașul în care au petrecut după Revelion.

„După cum Bianca Drăgușanu a lăsat să se înțeleagă într-una dintre postările sale de pe Instagram, la scurt timp dupa ce Gabi Bădălău a ajuns în Dubai, pe mâna acesteia și-a făcut loc o superbă bijuterie. Din câte se pare, încă soțul cântăreței Claudia Pătrășcanu i-ar fi pus pe mână Biancăi Drăgușanu un superb Rolex”, a precizat Cancan.

Gabriel Bădălău se află în proces de divorț cu soția sa, Claudia Pătrășcanu (41 de ani). Ei au doi copii, care locuiesc împreună cu mama lor.

După Dubai, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat în Maldive, unde s-au cazat la unul dintre cele mai scumpe resorturi, Four Seasons. Acolo, potrivit tabloidelor, milionarul din Giurgiu ar fi plătit 15.220 de euro pentru cazarea, timp de câteva zile, în unul dintre bungalourile pe apă. Întregul sejur ar fi costat 45.000 de euro, potrivit acelorași surse.

Claudia Pătrășcanu, soția lui Bădălău, cu care se află în divorț: ”Soțul meu zice că are venituri de doar 2.000 de lei, dar are bani pentru vacanțele femeilor de oraș, gențile și hoteluri de lux din Dubai!”, a spus Claudia, cu trimitere la Bianca Drăgușanu. ”Înainte de plecarea tatălui copiilor mei în Dubai, am purtat o discuție telefonică unde îmi cerea insistent copiii să plece cu ei în Dubai, amenințând că dacă nu-i dau, nicio problemă. Se va descurca în instanță și pe acest plan. Nu știam că avea în minte să plece în Dubai cu o femeie pe care urma în mintea lui să o prezinte copiilor noștri minori și pentru care ar fi fost un șoc. Nu-mi amintesc să te fi interesat nici la ce grădiniță merg și nici ce școli vor urma pentru că din salariul tău de 2.000 de lei pe lună poți doar achita vacanțele femeilor de oraș, gențile de la Hermes, Gucci, Dior, Balmain, Chanel, hoteluri de lux, viața de Dubai ca în rai”, a spus Claudia Pătrășcanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here