Jurnalistul Mircea Marian, amenințat de consilierul lui Cioloș. „Îi mulțumesc sincer domnului Iolu că m-a avertizat și știm pe ce poziții ne situăm”

Liviu Iolu. Foto: Facebook

Jurnalistul Mircea Marian, de la publicația Newsweek România, susține că a fost amenințat telefonic de Liviu Iolu, fost jurnalist și actual consilier al lui Dacian Cioloș și asistent la Parlamentul European al Grupului Renew Europe.

Mircea Marian a relatat episodul într-o postare pe contul său de Facebook.

Postarea:

Sâmbătă seara, când mă întorsesem de la cumpărături și stăteam în bucătărie cu fiica mea, m-a sunat domnul Liviu Iolu, asistent la Parlamentul European al grupului Renew Europe și al domnului Dacian Cioloș.

Foarte nervos, domnul Iolu mi-a spus că ultimele mele postări sunt “o măgărie” și că “am luat-o pe arătură”. Repet, fiica mea era de față, auzea discuția fiindcă domnul Iolu folosea un ton ridicat. Am reacționat calm și am spus niște chestiuni pur tehnice.Aș fi trecut mai departe, dacă domnul Iolu nu îmi spunea insistent, la final, înainte de a închide fără să spună “Bună Seara”, că aceste postări “îmi vor exploda în față”.Eu, mitocani am mai întâlnit în 30 de ani de presă, mai ales soiul de neamuri proaste care cred că dacă sunt calm, ei își pot permite să îmi vorbească urât, așa că treceam mai departe – mai ales că am fost colegi la EvZ și i-am mai tolerat excese de limbaj, în ultimele luni. Dar peste amenințarea că ultimele mele postări “îmi vor exploda în față” nu voi trece și nu o voi uita.

În naivitatea mea, credeam că după campanie, ne uităm în oglindă, ne evaluăm greșelile – inclusiv subsemnatul – și ne apucăm să construim împreună. Văd că sunt într-o mare eroare și ceea ce ni se promite e răzbunarea care va veni peste toți cei care nu am scris la gazeta de partid.

E ok, am mai fost amenințat. Îi mulțumesc sincer domnului Iolu că m-a avertizat și știm pe ce poziții ne situăm, eu și gruparea politică pe care o reprezintă, fiindcă nu cred că dânsul mi-a vorbit astfel din proprie inițiativă.

PS: Domnul Iolu si-a cerut scuze. Imi pare si mie sincer foarte, foarte, rau ca am ajuns aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here