Liderul PSD Bacău cere sancționarea lui Niculae Bădălău: Ieșirile de acest gen nu pot fi tolerate nimănui

sursă: Facebook / Dragos Benea, Niculae Bădălău. Colaj de universul.net

Dragoș Benea, liderul PSD Bacău, ar vrea ca Niculae Bădălău să ispășească „un an de penitență” pentru declarațiile la adresa românilor din Diaspora. Social-democratul băcăuan a dezvăluit că a avut o discuție despre Diaspora cu colegul lui de la Giurgiu în seara CEx-ului, dar că nu a înțeles nimic. Dragoș Benea a invocat și deja-celebra „plăcuță suedeză” pe ar putea să o vadă Niculae Bădălău prin Giurgiu.

„Nicolae Bădălău nu a înțeles nimic din discuția contondentă pe care am avut-o în CEX al PSD cu privire la subiectul „Diaspora”. Fiecare dintre noi am avut sau avem în familie măcar o rudă care să fi lucrat, la un moment dat, în Italia, Spania sau Anglia. Românii din diaspora și, implicit, românii de acasă nu merită remarcile incalificabile ale dlui. Bădălău.

Peste 100.000 de băcăuani sunt plecați la muncă în spațiul comunitar european și, laolaltă cu ei, mă simt jignit de declarațiile intolerabile ale acestui om. Ieșirile de acest gen, repetate sau nu, nu mai pot fi tolerate nimănui, indiferent de funcție, și nu-și mai au locul în PSD. În caz contrar, să nu ne mirăm dacă în județul Giurgiu, și nu numai, vor circula mașini cu plăcute de Suedia, Danemarca sau Finlanda.

Un an de penitență s-ar impune în cazul preşedintelui organizației județene PSD Giurgiu, cu speranța că, după această pauză, #diaspora se va vedea altfel de pe malurile Dunării. In loc sa discutam despre derapajele guvernarii PNL, cu un euro ajuns la un prag istoric ce afecteaza populatia, ne justificam inutil pe o tema sensibila pe care am lamurit-o in interiorul PSD.” a scris Dragoș Benea pe Facebook.

Dragos Benea și Niculae Bădălău erau să se ia la bătaie în timpul ședinței CEx în care s-a schimbat conducerea partidului. Liderul din Bacău a spus că „Am pierdut lamentabil în diaspora pentru că unii au dansat pe manele și au jignit diaspora”, moment în care Bădălău, simțindu-se vizat de afirmația colegului său, l-a amenințat pe acesta cu bătaia, folosind cuvinte jignitoare: „Măi, că****, tu la mine te referi? Te calc în picioare”. Între cei doi au intervenit Marian Oprișan și Radu Moldovan pentru a calma spiritele, a scris Digi24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here