Manipulare crasă la România TV. Burtiere dramatice pe imagini de arhivă date ca în direct

Publicația paginademedia.ro semnalează gravele derapaje ale RomâniaTV care în mod fals utilizează filmări și secvențe de arhivă pe care le transmite ca fiind „în direct”, însoțite de mesaje dramatice, menite să transmită publicului telespectator ideea că în Capitală și în țară ar avea loc o Revoluție.

Vineri, în jurul orei 18.00, România TV vorbea despre „Primele intervenții ale jandarmilor în piețe„. „Protestatarii, aliniați la duba jandarmilor„, era una dintre burtiere. „Liderii străzii sună adunarea pentru marele protest„, o alta. Sau „Jandarmi doborâți în piață, scene violente. (…) Ce înțelegea cineva dacă la prânz, nimerea pe la România TV, fără sonor?” – scrie pagina de media.  

 „Oameni revoltați au fost aduși în Capitală”, titra vineri România TV, în jurul prânzului. „Mobilizare totală pentru cel mai mare protest”, urma pe ecran. „Cine pregătește bătăi și atacuri la proteste”, era o altă burtieră. Plus „Protestatarii vor fi verificați până la piele”.

În timpul acestor burtiere, pe ecran rulau imagini cu oameni protestând. Pe ecran scria DIRECT când, în fapt, erau imagini de zilele trecute.

2 COMENTARII

 1. Așa va trebuie ,dacă nu sunteți în stare să închideți aceste lături bolșevice…onania TV și șatena 3…de câțiva ani după condamnarea securistului Ghiță ,acest post emite în continuare !!!.. rușine stat român.. înseamnă că va place,sau aveți ceva interese acolo. .??..în state au fost închise în secunda doi toate posturile care propagă anarhia,incita la violență…cine dracu’ va oprește să le luați licențele..??..să vedem unde crucea ma-mii lor se duc să reclame .?!..dar de fapt voi ați promis multe și praful s-au ales de promisiuni ..
  1eliminarea pensiilor speciale,
  2 eliminarea salariilor nesimțite,
  3 reforma ccr- ului,
  4 schimbarea avocatului Poporului,
  5 demilitarizarea instituțiilor civile,
  6 desființarea secției speciale,
  7 reducerea numărului bugetarilor de lux,
  8 reorganizarea administrativă a României,
  9 eliminarea penalilor din parlament și din funcțiile de conducere centrale și locale,
  10 …..va țin așa până dimineață …
  Astea toate se putea face in câteva luni fără tam tam , prin vot universal !!.. așa se întâmplă în orice democrație sănătoasă , poporul vota și gata…se reseta țara..
  Dar v-a durut în bască ,aveți acum pandemia asta paravan pentru incapacitatea voastră administrativă…

 2. Pentru idiotul anonim ce improasca cu venin pe site-uri,un rasist ,midogin si antisemit notoriu:PARLAMENTUL SE OCUPA CU SCHIMBAREA COMPONENTEI CNA,CARE DOAR EL POATE HOTARI CE POST SE INCHIDE SAU NU!! INAINTE DE ALEGERI FACEAI PROPAGANDA ANTI-VOT,NENOROCITULE,ACUM STRIGI CA POPORUL RESETA TARA PRIN VOT?!?MARS,POTAIE ,AUR-ISTULE!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here