Marcel Ciolacu, presedintele interimat al PSD, sustine o conferinta de presa dupa sedinta CEx, de miercuri, 4 decembrie 2019. Inquam Photos / George Calin

Liderul PSD, Marcel Ciolacu – fost partener de pescuit al lui Liviu Dragnea, declarat acum persona non grata în SUA – s-a grăbit și el să îl felicite pe noul președinte al SUA, Joe Biden, și susține că PSD a avut o poziție pro-americană „consecventă”. Ciolacu a uitat că PSD a avut o atitudine sfidător anti-americană în perioada în care partidul era condus de Liviu Dragnea.


La finalul unei campanii electorale desfășurate în condiții și cu mize excepționale, poporul american a decis. Salut alegerea lui Joseph Biden, după o competiție care a ținut trează atenția întregii planete și îi urez succes noului Președinte în importanta și dificila misiune ce îl așteaptă!”, a scris Ciolacu.
Națiunile democratice din întreaga lume și aliații SUA au nevoie de o Americă implicată, vigilentă și investind în rolul sau vital de leadership la nivel global, întărind relația transatlantică și NATO și afirmând importanța parteneriatelor sale strategice.
Consecvent poziției sale pro-americane și pro-occidentale, PSD va continua să șuștină și să investească în dezvoltarea și aprofundarea Parteneriatului
Strategic româno-american, parte esențială a unei relații transatlantice puternice și în permanentă transformare și adaptare”, a scris liderul social-democraților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here