Mihai Tudose îi cere lui Victor Ponta să plece din Pro România: „Va vinde iluzii”

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Europarlamentarul Pro România Mihai Tudose susţine că observă „dorinţa nestăvilită a lui Victor Ponta de a «scăpa» cât mai repede de toţi cei care îl «încurcă»” şi reafirmă intenţia sa de a rămâne în partid, cerându-i preşedintelui Victor Ponta să plece. „Cu noi toţi plecaţi, el va mai vinde iluzii până la parlamentare când pragul de 5% va fi de neatins”, mai spune Mihai Tudose.

„Observ, din nou, dorinţa nestăvilită a lui V. Ponta de a «scăpa» cât mai repede de toţi cei care îl «încurcă», nefiind de acord cu toate ideile lui. A reuşit să-i suspende pe fondatorii partidului. Acum e partidu’ lui! A suspendat/îndepărtat parlamentarii care nu ascultă orbeşte orice edict. A reuşit ca în câteva luni sa devină nefrecventabil şi lipsit de credibilitate. Îl încurc foarte tare şi eu şi în consecinţă, face orice să mă facă să plec… Ştiţi cum e vorba aceea cu «să te ferească Domnul de ruga îndeplinită»”, a scris, marţi, pe Facebook, Mihai Tudose.

Potrivit acestuia, la alegerile parlamentare din 2020, pragul electoral de 5% s-ar putea să fie de neatins pentru Pro România.

„Fiindcă atunci, cu noi toţi plecaţi, el va mai vinde iluzii până la parlamentare când pragul de 5% va fi de neatins… Şansa PRO Victore e… plecarea ta”, a mai scris Tudose.

Nu este prima dată când Mihai Tudose solicită demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro România.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here