Mircea Badea cere site-ului Antena3.ro să nu-i mai preia declarațiile, după ce pe site a apărut un articol din care reieşea că realizatorul TV cere arestarea cântărețului Dorian Popa. Reprezentanta site-ului televiziunii i-a oferit o replică.

Conflictul între cei doi este, cel mai probabil, de natură personală, având în vedere că ambii se află, de multă vreme, de aceeași parte a baricadei în lupta împotriva justiției, statului de drept, parteneriatelor strategice ale României și în propaganda făcută în interesul marilor infractori dar și al țărilor estice care îi susțin.

Mircea Badea o atacă pe noua şefă a site-ului Antena3.ro, Anca Andrei, pentru un fake news dat de site, semnalat de realizatorul emisiunii „În Gura Presei“.

„Ironia şi sarcasmul nu sunt pentru toată lumea. Acest articol este un exemplu bun de «aşa nu». Am o rugăminte pentru site: să nu mă mai citeze.“, a scris Mircea Badea pe Twitter.

„Nu mă miră fake-news-ul despre mine de pe site-ul Antenei 3. Mă refer la cel în care cer scuze autorităţilor şi cer arestarea lui Dorian Popa?!?! Duduia care conduce site-ul a făcut fake news în ceea ce mă priveşte peste tot pe unde a fost anterior“, a mai scris Mircea Badea.

Ştirea a fost preluată şi de alte publicaţii online.

În replică, şefa site-ului Antenei 3, Anca Andrei, îi răspunde tot public lui Badea, însă îl contrazice. Susţine că nu e vorba de niciun fake-news şi aduce drept „dovadă“ un video cu Mircea Badea publicat chiar în ştirea respectivă.

„Pentru cei care îşi făceau griji că mă voi schimba. Iubesc libertatea presei si am rămas la fel. Şi desigur că n-am dat niciun fake, nici eu şi nici colega care a scris articolul, că doar avem şi video în ştire.“, a transmis ea.

Emisiunea în care Badea vorbeşte despre Dorian Popa:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here