Moise Guran, în 2015: „Detest jurnalistul care intră în politică”. Mesajul, dezgropat de Robert Turcescu

moise guran
Inquam Photos / Octav Ganea

Robert Turcescu a „dezgropat” și postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj din 2015, de-al lui Moise Guran, care a anunțat, miercuri seara, că părăsește presa pentru a intra în politică, alături de Alianța USR-PLUS. Moise Guran susținea atunci că „detestă” jurnaliștii care „își abandonează meseria pentru a intra în politică”.

„Moise Guran, 2015: ‘Înainte sa apara orice fel de sondaje secrete, facute de nu stiu cine, va spun doar atat: nu detest nimic mai mult decat detest un jurnalist care isi abandoneaza meseria pentru a intra in politica.

E o indecenta in sine fata de ea (de meserie), fata de tine ca profesionist (cel mai des politicienii au fost mediocri in meseria lor de baza) dar este si o tradare fata de public’”, se arată în mesajul postat de Robert Turcescu pe Facebook.

Declarația ar fi fost făcută după ce Robert Turcescu și Moise Guran s-au contrat, în 2015. Turcescu a susținut atunci că jurnalistul de la Biziday se afla pe o listă cu posibili candidați la primăria Capitalei, informație dezmințită de Guran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here