Motivul pentru care într-un oraș elvețian a nins cu pudră de ciocolată

Un oraş din Elveţia a fost acoperit de fragmente fine de ciocolată, în urma unei defecţiuni la sistemul de ventilaţie produsă la o fabrică a companiei Lindt, relatează Daily Mail.

Locuitorii au fost destul de şocaţi când a început să ningă cu particule fine de pudră de cacao la sistemul de ventilaţie al fabricii de ciocolată.

Compania Lindt & Spruengli a confirmat marţi informaţiile că a avut loc o defecţiune minoră la ventilaţia unei linii pentru particule de cacao prăjite de la fabrica sa din Olten, localitate situată între Zurich şi Basel.

Aceste fragmente de boabe de cacao zdrobite formează baza ciocolatei.

Pudra de ciocolată s-a răspândit în vecinătatea fabricii, dusă de vântul puternic, iar cacaoa fină s-a depus pe suprafeţe.

Compania a arătat că o maşină a fost acoperită de un strat subţire de cacao şi s-a oferit să suporte costul curăţării acesteia, dar oferta sa nu a fost acceptată încă.

Activitatea fabricii a continuat să se desfăşoare în condiţii normale, iar compania a precizat că particulele de ciocolată răspândite în aer sunt complet inofensive pentru oameni şi mediu.

Sistemul de ventilaţie a fost reparat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here