Fotografii cu Beuran intervenind la pacienta incendiată. Ungureanu: A intrat fără să se dezinfecteze

Foto: Facebook/Emanuel Ungureanu

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, a publicat, miercuri seară, pe contul său de Facebook, un set de fotografii din sala de operații în care doctorul Mircea Beuran a intervenit în cazul pacientei care fusese incendiată de echipa sa de medici.

Ungureanu îl atacă pe Beuran pentru neglijența gravă de care a dat dovadă când a intrat în sală: „Fără să se dezinfecteze, cu ceasul pe mână, cu echipamentul de pe secție, într-un cuvânt „ca de pe stradă”! Așa cum îl vedeți, plin de microbi și bacterii, a pus mâna pe bolnava arsă, a contaminat câmpul operator și a participat la câteva manevre chirurgicale!”

Postarea integrală a lui Emanue Ungureanu:

IMAGINI CARE TREBUIE SĂ VĂ AFECTEZE EMOȚIONAL!

Priviți aici în ce hal se comportă SOMITATEA Beuran după ce pacienta sa a fost arsă de rezidentul lui nesupravegheat!

Beuran a intrat în sală după ce pacienta a fost arsă de rezidentul lui lăsat nesupravegheat.

Cum a intrat?

Ca un nesimțit.

Fără să se dezinfecteze, cu ceasul pe mână, cu echipamentul de pe secție, într-un cuvânt „ca de pe stradă”!

Așa cum îl vedeți, plin de microbi și bacterii, a pus mâna pe bolnava arsă, a contaminat câmpul operator și a participat la câteva manevre chirurgicale!

Acum, vă întreb, de ce mai este lăsat să opereze Beuran?

Cum poate să fie el profesor, șef de disciplină, cum să își învețe rezidenții abecedarul dezinfecției dacă el nu practică niciun protocol , nicio regulă de bun simț și este lăsat să se prefacă că se ocupă de pacienți la vârsta de 66 de ani?!

Incompetența Ucide!

7 COMENTARII

  1. Aburelile lui Ungureanu. Numai tampenii face scormonitorul de serviciu#R. Sa ne lase cu alarmantele fabulatii. Un decerebrat acest Ungureanu usrist maladiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here