O româncă, acuzată că a participat la jefuirea uneia dintre cele mai celebre vedete TV din Italia

O româncă de 28 de ani făcea parte dintr-o bandă de spărgători de locuințe care au dat lovitura inclusiv în casa prezentatoarei TV Diletta Leotta, scrie stiridiaspora.ro

Suspecții, în total cinci, inclusiv o româncă (inițialele numelui ei este MRA, în vârstă de 28 de ani), sunt bănuiți că ar fi dat mai multe spargeri în locuințe din zonele centrale ale orașului Milano.

Hoții au dat inclusiv o lovitură de 150.000 de euro în data de 6 iunie anul trecut, după ce i-au spart casa vedetei TV Diletta Leotta.

În timp ce doi dintre ei (românca împreună cu HG – o femeie de naționalitate sârbă, în vârstă de 24 de ani) aveau rolul de a-i alerta pe spărgători, rămânând pe stradă și în contact telefonic permanent cu complicii lor, alți trei ( sârbii KS, de 44 de ani și MS, de 24 de ani și croatul RL, 26 ani) au intrat în apartament, după ce au forțat o ușă poziționată pe palierul etajului superior care oferă acces la acoperiș și apoi au coborât prin balcon. Odată ajunși în interior, au furat tot ce au găsit de valoare: ceasuri scumpe, genți, bijuterii și bani, totalizând o sumă de 150.000 de euro.

Întreaga secvență a fost filmată de camerele de supraveghere video din afara clădirii. Anchetatorii au identificat astfel autorii furtului. Conform investigațiilor, ei sunt specializați în astfel de lovituri. 

Doi dintre membrii bandei erau deja arestați din data de  8 februarie trecut după ce au fost prinși furând dintr-un alt apartament de lux din centrul orașului Milano, împreună cu alți doi complici.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here